Cum cumpar?

Comenzile se pot face: Online - prin folosirea coșului de cumpărături, telefonic apelând unul dintre consultanții noștri la +40 (0)268 506 400 - între orele 08:00 - 17.00 (L-V) sau prin email la: sales@ascotools.com.

Modalitățile prin care se poate face plata produselor sunt următoarele:

  • Plata ramburs - în momentul în care primiți produsul.
  • O.P. (Ordin de plată) - în contul  RO98BRDE080SV15870080800  deschis la Banca BRD

Comanda on-line

Alegeți produsul/produsele

În coloana din stânga site-ului puteţi naviga prin toate categoriile de produse. Odată ce aţi găsit un produs care se potriveşte dorinţelor dvs., apăsaţi pe butonul “ADĂUGAȚI LA COȘ” pentru a-l adăuga în coşul de cumpărături. 

Coșul meu

Cosul de cumparaturi va permite sa adaugati produsele dorite apasand butonul "ADĂUGAȚI LA COȘ".

Adaugati la cos

De fiecare data cand veti adauga un produs in cosul dumneavoastra de cumparaturi, pe ecran va apare o fereastra in cadrul careia veti putea vizualiza comanda. La momentul in care doriti sa lansati comanda dumneavoastra accesati butonul "Finalizeaza comanda", urmand sa furnizati si datele de facturare/livrare. Puteti oricand sa va intoarceti in magazinul on-line pentru a adauga alte produse apasand pe butonul "Continua cumparaturile".

Pentu a putea sa furnizati datele de facturare, va trebui sa va logati completand adresa dvs de email si parola, daca sunteti un client mai vechi, apasand apoi pe butonul "Conectare", iar daca sunteti un client nou apasati pe "Creati con" si cumpletati campurile cu datele dvs.

Informații facturare

Completaţi datele personale în formularul din pagină. Acestea vor folosi la completarea formularului de livrare. Dacă doriţi livrarea la o altă adresă completaţi formularul "Livrare la o altă adresă". Dacă sunteţi deja inregistrat, alegeţi din lista o adresă valabilă unde vă putem trimite comanda.

Dupa completarea acestor informatii faceti click pe butonul "Continua".

Metodă de livrare

Livrarea produselor se face prin curier rapid sau transport propriu (in anumite cazuri), costurile fiind suportate de catre cumparator.

Informații plată

Plata comenzii se face in mai multe moduri:

- Numerar / Ramburs (se achita la curier)

- Pe baza de factura proforma cu ordin de plata.

Comanda telefonică

Pentru comenzi telefonice va invitam sa sunati la urmatoarele numere de telefon:

  • Telefon: +40 (0)268 506 400
  • Fax: +40 (0)268 506 410

Echipa Asco Tools va prelua comanda dumneavoastra, urmand ca acestea sa fie livrate la adresa dorita. 
Livrarea produselor se face prin intermediul curieratului rapid.
Plata comenzii se face in numerar la livrare sau pe baza de factura proforma si ordin de plata.

Magazinul online Asco Tools comercializeaza produsele sale si in strainatate. Comenzile plasate ce au ca destinatie o adresa din afara teritoriului Romaniei vor fi taxate diferit.